Krizsák Lászlónak hívnak, és 1965 április 3-án születtem Kaposváron. (Általában a mindennapokhoz való hozzáállásom jellemző az "április bolondjához".) Az elmondottak alapján Kos jegyében születtem.

Iskoláimat Székesfehérváron végeztem el a Petőfi Sándor általános iskolában, és az (akkor még) Ságvári Endre Gép-, Híradásipari és Számítástechnikai Szakközépiskolában. (így 3 "kemény" év után számítástechnikai műszerész lettem.) Miután az itt elért eredmények nem elégítettek ki, ezért átmentem a focipálya másik oldalán lévő Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolába. (Ez a két iskola egy udvarban van, tehát ebből is látszik, hogy hűséges típus vagyok.)

Hogy kicsit dicsekedjek, 2. évesként megnyertem a Főiskolák Országos programozói versenyét

A (Számítógép üzemeltető) villamos üzemmérnöki oklevelemmel fél évet a főiskolán maradtam dolgozni, majd a Magyar Néphadsereg olyan "kedvesen" invitált, hogy nem tudtam nem ellenállni és részt vettem egy másfél éves sorkatonai kiképzésen.

A leszerelés után a Pénzjegynyomda Rt-nél helyezkedtem el mint programozó, de az évek folyamán kiderült, hogy a számítástechnikában mindenesi feladatokat is elláthatok. (Rendszergazda, programozó, oktató, hálózat tervező-, és építő, internetoldal (HomePage) készítő.)

Kis változatosságként fél évet Nyugat-Németországban is dolgoztam (aminek "eredményeként" gyorsan egyesültek is a volt NDK-val).
Ezután - ismét hűségemet bizonyítva - visszatértem a Pénzjegynyomdába, ahol "szerencsére" lehetőséget kaptam a telefonrendszerek megismerésére. Közben megalakítottam saját vállalkozásomat, és ennek keretében oktatok és programokat készítetek más cégeknek.

1997 szeptembere óta az oktatásokat főleg a ControllTraining Oktatóközponton keresztül tartom. Évek óta vizsgáztatok az OKJ képesítő vizsgákon. 1997-től Továbbképző Központunk akkreditált ECDL vizsgaközpont lett, és annak egyik vizsgabiztosa vagyok.

Fő profilom a Microsoft irodai alkalmazások, amibe beletartozik a Windows, az Excel, a Word, a PowerPoint, az Access, az Outlook, az Internet Explorer és a FrontPage. Több könyvem is megjelent az Excelről és a Wordről.

Foglalkozom program-, és honlapkészítéssel is.

2000. május 27-e óta nős vagyok, feleségem Krizsákné dr Popa Nicoleta orvos
2005. május 21-én született a kisfiunk, Bálint.
2007. augusztus 25-én született a kislányunk, Melitta.

Amiket szeretek és amiket nem
Stíriai metélt Tökfőzelék
Az utazást (szeretném) meleg tájakra A hideg, nedves időt
A vidám társaságot Az okoskodó, mindent jobban tudó embereket
A fantasztikus filmeket A csak akcióról szóló akciófilmeket
Az operettet Az operát (általában túl szomorú nekem)
A sportot (foci, tenisz, kosárlabda) csinálni, ha lenne rá időm, és nem tiltott volna el az orvos A sportot nézni
A Martini Biancot, a vörösboros kólát és a whisky-t A Pepsi Lightot, a pálinkát
Andrew Lloyd Webber musical-jeit  

Akkor a horoszkópomról, a Kosról:

"A jó és a rossz legegyértelműbb jegye. Az állatöv vezére, de a világegyetem gyermeke. Irányítani akar, nagyra törő, harcra kész. Erős személyes vonzóerő, határozott, makacs. Kevés az önuralma, beszédes, kívánja a kihívást, de győzni szeret. Rendíthetetlen akarat, de az óvatosság hiányzik. Nagy vállalkozásokba kezd, de hajlamos elsietni őket. A részleteket illetően figyelmetlen. Gyakorta túl derűlátóan ítéli meg a siker esélyeit. Jó tanár, jó vezető alkat.
Eredeti, invenciózus, néha ügyetlen. Barátai hibáival szemben vak. élesen intuitív. Rendkívüli a megérző készsége, szeret jósolni. általában nem siet megházasodni. Rendkívüli energiája túlságosan megterheli a leggyengébb testrészeket. Hajlik a lázra, fejfájásra. Igen érzelmes, bár ezt tagadja, elrejti. Egyfajta szupertudatosságra törekszik, amely végső soron a "megismerés", s ez számára a világegyetem végső célja."
(Arthur Herzog: A Kos jegyében)